Sosyolojiyi Biz’le Tanıyın!

Sosyolojiyi Biz’le Tanıyın!

Merhabalar,

Samsun Sosyoloji Bölümümüz dinamik ve özverili akademik kadrosuyla ve dostane-sıcak örgüt iklimiyle öne çıkmaktadır.

Bölümümüzde, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Kenan Çağan ve Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kıran‘ın yanı sıra Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Yeşilyurt ve Dr. Öğr. Üyesi Adem İnce de dahil olmak üzere dört öğretim üyesi bulunmakta olup 2021-2022 akademik yılında Doç. Dr. Ahmet Gökçen de Samsun Sosyoloji ekibimizde yer alacaktır. Bölümümüz kadrosunda ayrıca doktora eğitimine devam etmekte olan Arş. Gör. Rukiye Geçer bulunmaktadır. Akademik kadromuzun çalışma alanlarını, yayınlarını ve detaylı özgeçmişlerini incelemek için lütfen tıklayınız.

Samsun Sosyoloji, yeni ve dinamik bir kadro ile birlikte Sosyoloji alanında teoriyi ve pratiği birleştiren ve global Sosyoloji eğilimlerine uygun bir çağdaş Sosyoloji eğitimi vermeyi hedef edinmiş, müfredatını bu doğrultuda oluşturmuş ve öğretim yöntemleri ile öğrenci etkinliklerini de aynı amaca uygun bir şekilde planlamış bir şekilde 2021-2022 akademik yılına hazır durumdadır. Bölümümüzün bilgi paketini incelemek için lütfen tıklayınız.

Karadenizin en büyük ve en öğrenci dostu şehrinde yeni bir ses ve yeni bir heyecanla teşekkül eden Samsun Sosyoloji, öğrencilerine iddialı bir Sosyoloji eğitimi vermeyi amaçlamaktadır.

Siz de kaliteli bir Sosyoloji eğitimi almak istiyorsanız gelin ve Sosyolojiyi Biz’le tanıyın!

06 Ağustos 2021
1.084 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?

Öğrenci Destek Hattı